Dehler eies av Hanse Group, men det er grunnleggerens sønn, Karl Dehler, som er prosjektleder for produsentens nye 30-foter.

Dehler 30od er designet med tanke på shorthand- og soloregattaer. Produsenten selv nevner seilaser som Baltic 500 og Silver Rudder. Det som gjelder er maksimal performance og enkel håndtering. Blant det som trekkes frem er karbonmast og -baugspyd, T-kjøl og doble ror.

Det er også tilrettelagt for mer komfortable opplevelser på sjøen med plass til både venner og familie. Under dekk er det tre kabiner, bad, luftig salong og en liten bysse. Ikke verst for en 30 foter. Båtens utseende må jeg dessuten applaudere, seilbåten ser ekstremt aggressiv ut.

Spesifikasjoner:

  • Lengde: 10,3 m
  • Bredde: 3,25 m
  • Dyptgående: 2,2 m
  • Vekt: 2,8 tonn

Båten skal etter planen sjøsettes i løpet av 2019