Garmins nye BlueChart g3 og BlueChart g3 Vision kombinerer det beste fra Garmin og Navionics, som Garmin nå eier. De nye kartene vil i følge Garmin være det mest detaljrike kartet på markedet. Garmin var først ute med Auto Guidance, dette blir selvfølgelig å se på de nye kartene. Løsningen setter automatisk opp en rute etter ønsket dybde og høyde.

Kartene vil vise bunnkonturer, tidevann og strømmer. Fiskekart blir også et alternativ, samt foto av havner og marinaer.

I tillegg til disse funksjonene vil g3 Vision også kunne vise satelittbilder som vil gi et realistisk bilde av båtens omgivelser. 3D bilder fra FishEye og MarineEye vil gi ekstra perspektiver over og under vann. Vision kartet leveres også med flyfoto av kaiområder, havner og marinaer. Dette vil gi brukeren god oversikt før man anløper havn.

De nye kartene vil vises frem i morgen, 31. oktober, under Fort Lauderdale International Boat Show, og er beregnet å være tilgjengelige fra mars 2019.