Settingen var så og si perfekt med regnskyer som lå over Oslofjorden. Jeg skal møte Bjørn-Toni Bakken ved Sjølyst Marina. På forhånd tenkte jeg å dobbeltsjekke hvor han skulle legge til, men fant ut at denne båten ser jeg på avstand uansett, for Aluventure 11000XE skiller seg ut fra mengden.

Etter at jeg fikk installert meg i sportssetene fra Ullman og dørene i styrehuset var lukket var det deilig å få av seg den våte jakken og la synet foran meg synke inn. Foran meg er nesten alle av båtens 11 meter, i sort og oransje – likt som Bugatti Veyron Super Sport. Ullman og Aluventure har samarbeidet for å optimalisere førerposisjonen og utsyn med hensyn til HMS hos fremtidige proffbrukere, og det virker som alt er plassert akkurat der det hører hjemme. Fra setet er ratt og gass plassert helt perfekt, og innbyr virkelig til lange dager på fjorden.

At Aluventure virkelig skal opp og puste de store i nakken er tydelig hvis man tar en titt på samarbeidspartnere som er med på dette prosjektet, havets A-lag består av nevnte Aluventure og Ullman, med CoastKey, Garmin, OXE dieselmotorer og Telemo.

Fra førersetet har man god utsikt, egentlig i alle retninger. Mens vi sitter og prater tar jeg meg i å snu meg hele tiden, for ut av vinduet bak meg henger et par motorer jeg har vært fascinert av siden jeg så den for først gang på båtmessen i Lillestrøm 2016 . OXE motorene yter 200 hester hver, og de er svære! Jeg syns de kler båten og dens røffe uttrykk.
Disse er styrt med en hendig CoastKey enhet som både sørger for førers bevegelighet og sikkerhet, noe spesielt proffmarkedet bør sette pris på. Garmin har utstyrt båten med doble 12 tommers touchscreen GPS’er med radar og AIS. Du sitter ganske nærme skjermene, så de føles større enn 12 tommer – og det er svært behagelig å kunne ha et separat nærbilde og et oversiktsbilde over farvannet man navigerer i.

Foran styrehuset er det en liten lugar med utendørs inngang. Her er det mulighet for toalett og en liten bysse. Det er trangt, men til gjengjeld er nok ikke dette en båt du kjøper for å overnatte i – jeg tror nemlig det skal svært mye vær til før du må kaste inn håndkleet og søke nødhavn i en 11000XE.
Jeg vil påstå at demobåten var eksklusivt utrustet, med flott, mørkt treverk og gode puter. Både her og i styrehuset kan motorene fra OXE sørge for oppvarming.

Ikke det at havna på Sjølyst er så veldig trang, men det er likevel snakk om 11 meter med båt som skal snus før vi kan tøffe utover. Dette går enkelt med båtens joystick, og kort tid etter at motorene ble startet sklir vi ut av havna.
På vei ut i fjorden møter vi på en gjeng padlere på trening – båten får en del lange blikk, og selv om dette på ingen måte er min båt, føler jeg meg helt sjef der jeg sitter.

Vi gasser på, det tar litt tid før turboene i OXE-maskinene tar i, men fra sekundet de gjør det føles det ut som at jeg sitter i et godstog. Båten føles ustoppelig, gangen er behagelig, stille og myk.
Dessverre var sjøen usedvanlig flat denne ettermiddagen, og selv ikke Nesodden-fergene gir oss de mest utfordrende bølgene. Likevel, de bølgene vi fikk lekt oss i dempet Ullman setene helt uproblematisk.

Med radioen på i styrehuset føles det som at jeg nærmest sitter i en bil i premiumsegmentet. Man sitter som støpt i setene og både lydnivå og vibrasjonsnivået er svært lavt. Styrehuset er montert på gummiføtter som bidrar til dette, men ellers føles båten rett og slett ekstremt godt skrudd sammen.

Den store båten tåler kraftige rorutslag selv i høy fart. Igjen holder Ullman setene deg klistret fast til plassen din, og de imponerende OXE motorene holder turtallet jevnt gjennom hele svingen. Resultatet av dette er at farten knapt synker.

Turen er over for min del, men for en opplevelse! 14. September begynner turen nordover. Hele Norges kyst skal oppleves, og jeg anbefaler alle å ta en titt på destinasjonene og møte opp der du har mulighet.

Det er vanskelig å virkelig yte båten og totalpakken rettferdighet fra en datamaskin, men en ting er sikkert – den som i fremtiden har en Aluventure 11000XE som en arbeidsplass er heldige!


Som skrevet har Aluventure samarbeidet med markedsledere i bransjen, les gjerne mer om disse her:

Aluventure
OXE Diesel
CoastKey
Telmo
Ullman Dynamics
Garmin